Direct @ contact!
Enquêtes
Organisatie info
acties
Click here for more information about survivalrunning Mehr information uber survivalrunning Il benvenuto sul luogo dei Paesi Bassi di Survivalbond Survivalrun. In altre parole: Una lotta contro gli elementi (acqua, calore, vento ecc) in una zona naturale,!

Klik hier voor informatie over het Handige Boekje

Klik hier voor informatie over het boekje Jeugdtraining

Klik hier voor informatie over de ShirtShop van Eddy

Klik hier om survivaldiploma
Gebruikers Online
Gasten online: 1

Leden online: 0

Totaal aantal leden: 467
Nieuwste lid: Olgazx85
Survivalrun Bond Nederland nieuwste lid van NOC*NSF
SBN

Tijdens de Algemene Vergadering van NOC*NSF op 21 november is de Survivalrun Bond Nederland (SBN) toegetreden als nieuwste lid van de sportkoepel. De sportbond voor Survivalrun bestaat nu 25 jaar en zal, zoals elk toetredend lid, twee jaar lang de status van aspirant-lid krijgen. Daarna zal het volwaardig lidmaatschap volgen.   

 

Oud-olympisch kampioen judo Mark Huizinga is sinds 2015 voorzitter van de SBN en noemt de aansluiting bij NOC*NSF een logische stap in de ontwikkeling van de sportbond.

“Survivalrun kent al een rijke historie en groeit nog steeds fors. De sport heeft zich goed georganiseerd en de afgelopen jaren heeft het bestuur hard gewerkt aan professionalisering. Wij voldoen nu aan alle normen van een moderne en gezonde sportbond. Deze aansluiting is tevens een beloning voor de gepassioneerde inzet van al onze wedstrijdorganisaties en trainingsgroepen die survivalrun groot hebben gemaakt.”  

 

De voorzitter van NOC*NSF, André Bolhuis, ziet in survivalrun een aanwinst voor de sport in Nederland. “Met de aansluiting van de Survivalrun Bond Nederland, die dit jaar precies 25 jaar bestaat, hebben we er weer een sporttak bij en daar zijn we blij mee. Het streven om binnen NOC*NSF de hele sport in Nederland bij elkaar te brengen komt hiermee weer wat dichterbij.”

Mark Huizinga beaamt dit. “Met 7600 leden en onze unieke evenementen leveren wij een waardevolle bijdrage aan het totale sportaanbod in Nederland. Als sport en als bond horen we daarom thuis bij NOC*NSF, naast de andere gevestigde sporten. Wij kijken er naar uit om samen met de andere bonden te werken aan een groter en breder sportaanbod, voor jong en oud, wedstrijdatleten en recreanten.”  

Teun op 22 november 2016
Uitslagen en tussenstanden na Neede, Deest en Brugge.
Uitslagen

De definitieve uitslagen van Neede (K/M/L), Deest (K) en Brugge (M/L) zijn ontvangen en in de TUSSENklassementen 2016-2017 verwerkt.

Uitslagen zijn zoals gebruikelijk te vinden via de knoppen rechts in de wedstrijdagenda. Kijk HIER naar de actuele TUSSENstanden van het seizoen 2016-2017.

Mocht er volgens jou iets niet kloppen in de aangeleverde uitslagen, neem dan s.v.p. alsnog rechtstreeks contact op met de wedstrijdorganisatie (zie betreffende website of de contactgegevens in de wedstrijdagenda). Zij kunnen dit uit eerste hand controleren en eventueel corrigeren waar nodig.

UitslagenSBN op 08 november 2016
Uitnodiging najaars-ALV 2016
BestuurVrijdag 4 november wordt vanaf 19.45 uur in Hotel/Congrescentrum Papendal de najaars-ALV van de Survivalrun Bond Nederland gehouden. Hierbij nodigt het SBN-bestuur je uit deze vergadering bij te wonen, we stellen jouw komst op prijs.

De complete uitnodiging inclusief agenda vind je hier.

De stukken behorende bij deze ALV kun je hier downloaden.

We hopen je vrijdag 4 november op Papendal te mogen verwelkomen!
 
Met sportieve groet,
namens het SBN-bestuur 

Henk Bos (secretaris)
Teun op 21 oktober 2016
Uitslagen tussenstanden
Uitslagen

Inmiddels zijn de eerste runs voor alle klassementen alweer gelopen. De definitieve uitslagen hiervan zijn ontvangen tot en met Boerakker. De uitslagen zijn ook weer in het 2016-2017 TUSSENklassement van de SBN circuits verwerkt.


Uitslagen zijn zoals gebruikelijk te vinden via de knoppen rechts in de wedstrijdagenda. Kijk HIER naar de actuele TUSSENstanden van het seizoen 2016-2017.

Mocht er volgens jou iets niet kloppen in de aangeleverde uitslagen, neem dan s.v.p. alsnog rechtstreeks contact op met de wedstrijdorganisatie (zie betreffende website of de contactgegevens in de wedstrijdagenda). Zij kunnen dit uit eerste hand controleren en eventueel corrigeren waar nodig.

UitslagenSBN op 15 oktober 2016
Odin in beeld
Webmaster op 26 september 2016
Shoutbox
Je moet ingelogd zijn om shouts te kunnen plaatsen.

24-04-2017 20:38
Oei... nog maar een paar plaatsen KSR, JSC of recreatief vrij bij de www.dronterlandru.
..

17-04-2017 19:43
voor de Survivalrun in De Knipe zijn in KSR, MSR en JSC nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om de startgroepen aan te vullen

04-04-2017 19:54
Dronterlandrun teaser 21 mei https://m.faceboo...63
99641363

01-04-2017 20:35
De inschrijving door licentiehouders voor de Survivalrun in De Knipe is geopend t/m 14 april. Daarna alleen nog voor recreatieve categorieën

16-03-2017 22:50

03-02-2017 17:13
Inschrijvingen Dronterlandrun 21 mei zijn geopend! VOL=VOL. www.dronterlandru.
..

23-01-2017 09:23
RTV Drenthe was op bezoek in Havelte http://www.rtvdre.
..-hardlopen

Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

» Klik hier «


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.